Wednesday, 9 May 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

Hi peeps,


Hari ni aku berkesempatan untuk join contest giveaway daripada blogger Siqahiqa, selepas sengaja curi- curi masa sebelum mengadap bos. Ampun bos! Terima kasih jugak kepada akak Siqahiqa yang offer aku untuk join giveaway ini.

By the way, apa yang best tentang giveway ini? Senang cakap, hadiah- hadiah yang ditawarkan kak Siqah ni semuanya best- best especially hadiah buku quote itu.

Syarat giveaway ini kacang aja seperti kacangnya nama aku. Actually, untuk korang yang nak join boleh refer terma dan syarat dari blog empunya contest ini atau klik saja gambar di atas. Dateline sehingga 13 Mei 2018 tau. Masih ada masa ni gais! Orang tua- tua cakap, lagi ramai lagi meriah. Jom meriahkan contest ini!!!

Setakat ini saja daripada si kacang melaporkan sebelum mengadap bos. (Doakan si kacang ini tak diserang bos seperti Megatron menyerang)... (Btw, kepada bos yang duk tengah kalut tentang SOP... stay strong ya bos). Belum lagi student bos ini bakar SOP bos dah kalut macam tu sekali.

Ampun bos!

*Kerana entri ini dipost pada 9 Mei, maka selamat mengundi para pengundi!

27 comments:

  1. Thank you Hang Bean join giveaway Siqah. Good luck tau! :)

    ReplyDelete
  2. Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  4. hi dan gudluck jugak ya. takde aral nak berblog walking ni.

    ReplyDelete
  5. Hi Bean, thank you for reading my blog and leaving me some comments too. Hope you are doing well. Salam ramadhan dari saya. Goodluck for the giveaway!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you ainey... & salam ramadan ya jg.

      Delete
  6. Terima kasih Syaza. Goodluck jugak ya.

    ReplyDelete
  7. Good luck. Harap ada rezeki utk kita :)

    ReplyDelete
  8. Kerana komen ini ditulis pada 18 Mei 2018, jadi selamat berpuasa Hang Bean. Dan goodluck untuk giveaway ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa jgk, hehe... all the best!😃

      Delete
  9. Replies
    1. gudluck jgk utk sya ya. All the best nah

      Delete
  10. Singgah dari GA yang sama 🤗

    ReplyDelete
  11. Singgah balas sini. Good luck ya..

    ReplyDelete
  12. Good luck ye... CM singgah dr GA yang sama :)
    | CM si penulis blog |
    Follow #11

    ReplyDelete
  13. Saya singgah dari GA yang sama. Good luck ya :)

    ReplyDelete
  14. Semoga awak berjaya dan salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  15. follow dari segment yg sama. good luck btw
    www.aswaleyla.com

    ReplyDelete
  16. Hi! Fatina singgah dari segmen yg sama. Good luck! :)

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  17. Hai,
    jemput join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/update-segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete

Feel free to call me (Bean) and be nice okay

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...